Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

Onze matrassen

Siliakus Onafhankelijk Slaapdealer uit Broek op Langedijk staat bekend om het uitgebreide, goed doordachte, betaalbare assortiment matrassen, bedden en boxsprings. Je kunt ook bij ons terecht als je iets minder te besteden hebt, of een matras zoekt voor de logeerkamer of de verhuur. Wist je trouwens dat wij ook matrassen op maat maken? Voor bijvoorbeeld de caravan of boot? Een matras met een bocht of met een hoek eraf, of een afwijkende afmeting is geen enkel probleem voor ons!

Ondanks de aanbiedingen, scherpe prijzen, acties en voordelige bedden en matrassen staat bij onze beddenwinkel service en kwaliteit helemaal bovenaan! Zoek je wat meer luxe in materialen en opbouw van matrassen of benieuwd naar de verschillen? Ons team zal je hierin goed adviseren!

Wij bieden matrassen aan in werkelijk alle soorten en maten, van verschillende materialen in alle mogelijke combinaties. Koudschuim, traagschuim, latex, gel, pocketvering, Bonell-vering, soepel, medium, stevig, extra stevig: er zit altijd wat voor je bij. Verschillende matrassen zijn van eigen fabrikaat, zodat we vanuit onze uitgebreide kennis volledig zicht hebben op de kwaliteit.

Caravan matrassen

Een matras voor in de caravan moet aan andere eisen voldoen dan een matras voor in huis. Het interieur van een caravan is over het algemeen beperkt en vrij specifiek. Ook is in de relatief compacte ruimte van een caravan een zo goed mogelijk ventilerend en niet al te zwaar matras vaak wenselijk.

Onze caravan matrassen zijn leverbaar in zeer veel soorten en maten. Wij kunnen matrassen op vrijwel elke denkbare manier voor je aanpassen. Een koudschuim matras in een afwijkende maat bijvoorbeeld heb je al voor nog geen 139 euro. Koudschuim matrassen zijn erg populair als caravan matrassen, vanwege de uitstekende ventilatie en ondersteuning. Ook zijn matrassen leverbaar in verschillende hoogtes.

Daarnaast zijn matrassen te bestellen met een hoek eraf of met een bocht. Voor een matras met een bocht kun je een mal naar de winkel meebrengen. Voor een matras waar je een hoek vanaf wilt hebben volstaat een simpele tekening met afmetingen erbij.

Breng gerust een bezoek aan onze showroom om te informeren, of neem contact met ons op, telefoon 0226 – 342 824 of e-mail info@siliakus.com.