Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Filters weergeven

Siliakus Onafhankelijk Slaapdealer uit Broek op Langedijk staat bekend om het uitgebreide, goed doordachte, betaalbare assortiment matrassen, bedden en boxsprings. U kunt ook bij ons terecht als u iets minder te besteden hebt, of een matras zoekt voor de logeerkamer of de verhuur. Wist u trouwens dat wij ook matrassen op maat maken? Voor bijvoorbeeld uw caravan of boot? Een hoek of bocht uit een matras, of een afwijkende afmeting is geen enkel probleem voor ons!

Ondanks de aanbiedingen, scherpe prijzen, acties en voordelige bedden en matrassen staat bij onze beddenwinkel service en kwaliteit helemaal bovenaan! Zoekt u wat meer luxe in materialen en opbouw van matrassen of benieuwd naar de verschillen? Ons team zal u hierin goed adviseren!

Caravan matrassen

Een matras voor in de caravan moet aan andere eisen voldoen dan een matras voor in huis. Het interieur van een caravan is over het algemeen beperkt en vrij specifiek. Ook is in de relatief compacte ruimte van een caravan een zo goed mogelijk ventilerend en niet al te zwaar matras vaak wenselijk.

Onze caravan matrassen zijn leverbaar in zeer veel soorten en maten. Wij kunnen matrassen op vrijwel elke denkbare manier voor u aanpassen. Een koudschuim matras in een afwijkende maat bijvoorbeeld heeft u al voor nog geen 120 euro. Koudschuim matrassen zijn erg populair als caravan matrassen, vanwege de uitstekende ventilatie en ondersteuning. Ook zijn matrassen leverbaar in verschillende hoogtes.

Daarnaast zijn matrassen te bestellen met een hoek eraf of met een bocht. Voor een matras met een bocht kunt u een mal naar de winkel meebrengen. Voor een matras waar u een hoek vanaf wilt hebben volstaat een simpele tekening met afmetingen erbij.

Brengt u gerust een bezoek aan onze showroom om te informeren, of neem contact met ons op, telefoon 0226 – 342 824 of e-mail info@siliakus.com.