Resultaat 1–24 van de 45 resultaten wordt getoond

Het belang van een hoofdkussen wordt vaak onderschat. Zelfs wanneer u een goed bed of matras hebt of aanschaft, zult u met een slecht of verkeerd hoofdkussen nog niet uitgerust wakker worden. De voordelen van een synthetisch hoofdkussen zijn de voordelige prijs en dat het hoofdkussen antiallerisch is. Synthetische kussens zijn iets minder in levensduur en ventilatie. Donzen hoofdkussens zijn hoger geprijsd, maar ventileren erg goed.

Het verschil in kwaliteit en prijs van een donzen kussen komt door de samenstelling van dons (geen dons, 15% dons, 30% dons, 65% dons of zelfs 100% dons) en / of veertjes. Een latex hoofdkussen is een zeer goede in ondersteuning. De vulling is kan zich nooit verschuiven. Ook neksteun kussens kunnen de oplossing bieden bij nekklachten en zelfs rugklachten.

Bent u een buikslaper of slaapt u op een heel zacht bed? Dan is het van belang een laag hoofdkussen uit te kiezen. Op een harder matras of bed, of voor personen met brede schouders kan een steviger kussen de oplossing bieden. Wij adviseren altijd de kussens te voorzien van een hoofdkussen molton als bescherming van het kussen, deze neemt zeer goed vocht op en verlengt de levensduur van het hoofdkussen aanzienlijk.