Nieuw bij Siliakus!

Ecolife boxsprings

Ecolife boxsprings zijn de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar comfortabel en duurzaam slaapcomfort. De boxsprings zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder FSC-gecertificeerd hout en gerecycleerde materialen. Hierdoor zijn ze niet alleen comfortabel, maar ook goed voor het milieu. Ecolife boxsprings zijn ontworpen om je een optimale slaapervaring te bieden. De boxsprings zijn voorzien van een comfortabele pocketveringmatras, die zorgt voor een perfecte ondersteuning van je lichaam. De matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende hardheden, zodat je de perfecte ondersteuning kunt vinden voor jouw lichaamsbouw.

Je bent 7 dagen per week WELKOM in onze showroom.

Liever op afspraak? Ook dat kan!

Wij adviseren je graag bij ons in de showroom in Broek op Langedijk!

De kwaliteit van Ecolife boxsprings

Ecolife boxsprings staan bekend om hun hoge kwaliteit. De boxsprings worden gemaakt van duurzame materialen en zijn voorzien van de nieuwste technologieën. Hierdoor bieden ze een optimale ondersteuning en comfort.

De boxsprings van Ecolife zijn gemaakt van duurzame materialen, Zweedse grenenhout, biologisch bamboe, biologisch katoen, vlas en agave. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en het katoen is gecertificeerd met het Global Organic Textile Standard (GOTS).

De boxsprings van Ecolife bieden een optimale ondersteuning van het lichaam. De pocketveringsystemen zorgen ervoor dat het lichaam op de juiste plekken wordt ondersteund.

De boxsprings van Ecolife zijn zeer comfortabel.
De pocketveringsystemen zorgen voor een goede ondersteuning, de boxsprings van Ecolife zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur.

Eco Comfort

De Eco Comfort is een stevige boxspring met een Zweedse uitstraling. Het is gemaakt van natuurlijke, diervriendelijke materialen en is perfect voor wie houdt van een comfortabele en duurzame slaap.

De Eco Comfort is ons basismodel boxspring, maar dat betekent niet dat het een bed van mindere kwaliteit is. Het is gemaakt van de beste materialen die de natuur te bieden heeft, waaronder bamboe, katoen en vlas. Deze materialen zijn niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam en goed voor het milieu.

Als je op zoek bent naar een comfortabele en duurzame boxspring, is de Eco Comfort een uitstekende keuze.

Eco Agave

Het Eco Agave bed is ontworpen om een ​​onvergetelijke slaapervaring te bieden. Het bed is gemaakt van sisal, een natuurlijk materiaal dat wordt gewonnen uit de agave plant. Sisal heeft een open celstructuur die vocht afvoert en een gezond microklimaat in de slaapkamer bevordert.

De combinatie van sisal en pocketveren zorgt voor een ongelooflijk zacht en comfortabel bed dat je het gevoel geeft dat je op een wolk ligt. Dit bed is zo comfortabel dat je er vroeg voor naar bed wilt gaan en er de hele dag in wilt blijven liggen.

Eco Luxury

Bij de Eco Luxury hebben we net dat beetje ‘extra’ toegevoegd als het om comfort en materiaal gaat. De drie lagen pocketveren zorgen voor een fantastische diepte in het bed en resulteert in een veel te lange nachtrust als je de wekker niet instelt.

Dit bed is gemaakt door vakmensen die veel waarde hechten aan kwaliteit. We hebben exclusieve natuurlijke materialen gecombineerd met een innovatief dubbel pocketvering systeem. Dit zorgt ervoor dat het bed zich gemakkelijk aanpast aan de contouren van je lichaam.

Eco Passion

De Eco Passion is een bed dat is ontwikkeld door vakmensen met een passie voor comfortabel slapen. Het bed is voorzien van een dubbel laags pocketveer systeem en een topdekmatras met twee mini pocketveerlagen. Deze combinatie van veren en natuurlijke materialen zorgt voor een perfecte ondersteuning en een ontspannende slaap.

De Eco Passion is geschikt voor mensen die hoge eisen stellen aan comfort en luxe. Het bed is afgewerkt met een side-stitching, waardoor het een elegante uitstraling heeft.

Onze slaapspecialisten voorzien je graag van passend advies. Je bent van harte welkom bij ons in de showroom om de bedden van Ecolife te ervaren.

Natuurlijke bedden
Natuurlijke boxspring Noord Holland
Duurzame bedden Noord Holland
Duurzame boxspring Noord Holland
Ecologische boxspring Noord Holland
Ecologische bedden Noord Holland
Handgemaakte bedden Noord Holland
Handgemaakte boxspring Noord Holland
Zweedse boxspring Noord Holland
Zweedse bedden Noord Holland
Scandinavische bedden Noord Holland
Scandinavische boxspring Noord Holland
Luxe bedden Noord Holland
Beddenzaak Broek op Langedijk Noord Holland
Beddenspeciaalzaak Broek op Langedijk Noord Holland