Resultaat 1–24 van de 39 resultaten wordt getoond

Onze boxsprings

Hét alternatief voor een ledikant, met een houten of metalen bedframe waarin een bedbodem en een matras wordt geplaatst, is natuurlijk de boxspring.

Een boxspring is een verend systeem met daarop een bijpassend matras en eventueel een topmatras. Dit kun je combineren met een prachtige stof en achterwand. De boxspring staat op meestal fraaie, subtiele pootjes.

Ten op zichte van een ledikant is het handige aan een boxspring dat deze makkelijker te verschonen is. De matrassen die horen bij een boxspring zijn meestal meegestoffeerd. Daardoor hoeft enkel het vrij lichte en dunne  topmatras te worden opgemaakt met een molton en hoeslaken.

Het comfort van een boxspring

In al hun gelikte eenvoud zien boxsprings er niet alleen fantastisch uit, ze bieden voor de meeste mensen ook een zeer goede nachtrust en veel comfort. Dit komt door de combinatie van de op elkaar geplaatste lagen. In veel gevallen kan dit verlichting geven bij rugklachten en andere klachten. De matrassen zijn daarnaast meestal voorzien van pocketvering.

Soorten boxsprings

Op deze pagina heb je keuze in boxsprings met materialen als comfortschuim, koudschuim, latex, traagschuim, sensus, binnenvering en veel meer. Boxsprings zijn er in zeer luxe, elektrisch verstelbare uivoeringen met optimale ondersteuning. Vaak hebben deze boxsprings draadloze bediening als optie of ze zijn zelfs te bedienen via een app! Maar ook zijn er boxsprings in heel simpele, vlakke uitvoeringen. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt als voordelig en toch degelijk logeerbed. Siliakus staat bekend om de hoge kwaliteit van de matrassen en bedden voor zeer aantrekkelijke prijzen.