Resultaat 1–24 van de 96 resultaten wordt getoond

Ons beddengoed

Op zoek naar een hoeslaken, molton, dekbed, of onderdeken? Bij Siliakus Bedden vind je al het beddengoed dat je nodig hebt.

Hoeslakens en moltons

Hoeslakens bieden een prima bescherming voor je matras. Als extra bescherming voor onder een hoeslaken kun je ook nog een molton gebruiken. Wij bieden hoeslakens en moltons van het bekende Bella Donna en Bella Gracia, maar leveren ook van ons huismerk Stolz waar wij zeer tevreden over zijn. Hoeslakens zijn verkrijgbaar in elastisch Jersey of in 100% katoen en zijn in zeer veel kleuren mogelijk. Uiteraard leveren wij ook hoeslakens en moltons voor je topmatras. Daarnaast hebben we zelfs hoeslakens met split voor topmatrassen of matrassen met split uitvoering, die vaak op verstelbare bedden geplaatst worden.

Dekbedden

Ook het assortiment dekbedden is uitgebreid. Dekbedden zijn er in 4-seizoenen of enkele uitvoering. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende warmteklassen en prijsklassen. Bij een 4-seizoenen dekbed kun je meerdere dekbedden aan elkaar bevestigen. Zo heb je een extra warm winterdekbed. In minder koude periodes kun je de dekbedden juist van elkaar halen. Ben je op zoek naar een synthetisch dekbed, dat tevens anti-allergisch is, of misschien zoek je een luxe wollen Texeler dekbed, donzen dekbed, katoenen dekbed van de betere kwaliteit óf een aantrekkelijke prijs of aanbieding? Siliakus helpt je graag verder.

Hoofdkussens

Een juist hoofdkussen is hoofdzakelijk een zaak van het hoofd. Niet alleen een goed uitgekozen matras is belangrijk voor de juiste lighouding en het beste ligcomfort, ook het hoofdkussen is hierbij essentieel. Wij leveren dan ook hoofdkussens in alle denkbare uitvoeringen. Een zacht hoofdkussen is het beste voor buikslapers, terwijl zij- en rugslapers baat hebben bij een wat steviger hoofdkussen. Wat heb je het liefst? Dons, wol of synthetisch? Een traditioneel kussen of een ergonomisch kussen met bijvoorbeeld schouderprofilering? Onze Silvana hoofdkussens bijvoorbeeld bieden voor ieder wat wils. Dit zijn de bekende kussens met ‘de drie gezichten’. Deze kussens hebben een nek-inkeping voor de beste lighouding en zijn er in verschillende hardheden, uitvoeringen en materialen.