Toont alle 11 resultaten

Onze ledikanten

Degelijk, vertrouwd en betrouwbaar. Een ledikant of bedombouw is een construcie van een bed waarin je een lattenbodem, spiraalbodem, boxspring of andere bedbodem plaatst. Hierop komt het matras te liggen.

Soorten en maten

Een ledikant is vaak van hout of metaal. Daarnaast is het in alle smaken en uitvoeringen verkrijgbaar. Zowel strak als klassiek, minimalistisch of extravagant, met een lage instap of een seniorenbed op comforthoogte. Zo heeft een ledikant echt de uitstraling van een meubelstuk en is het extra decoratie voor de slaapkamer.

Bij een tweepersoons ledikant is het belangrijk om naar de constructie te kijken, wanneer je er twee aparte bodems in wilt plaatsen. Een  zogenoemde inzetboxspring wordt ook vaak in een bedombouw geplaatst. Zo kun je het comfort van een boxspring met het uiterlijk van een bedombouw combineren. Voor advies kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Seniorenbedden

Seniorenbedden hebben meestal een degelijk houten frame en zijn wat hoger dan een gewoon ledikant, wat in- en uitstappen makkelijker maakt. Een seniorenbed is goed te combineren met een elektrisch verstelbare bedbodem. Wij leveren ook complete seniorensets. Er is tevens een deelbare uitvoering waarbij twee eenpersoons ledikanten aan elkaar en los te koppelen zijn.

Voordelen

Een voordeel van ledikanten is dat je er een matras bij kunt kiezen dat helemaal aan je eisen en wensen voldoet.
Houten ledikanten zijn bovendien mooi te combineren met stijlvolle, bijpassende houten nachtkasjes met handige opbergruimten. Daarnaast biedt een ledikant de mogelijkheid van handige opbergladen onder het bed.

Siliakus Bedden biedt vele mogelijkheden en aanbiedingen. Wij werken met merken als Nolte Sonyo, Vroomshoop, Dico, Zondag Meubelen, en meer.