Welkom bij Ecolife Beds, een vooruitstrevend Zweeds bedden merk dat zich onderscheidt door een ongeëvenaarde toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit. Als je op zoek bent naar een bed dat zowel comfortabel als milieuvriendelijk is, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze bedden combineren het beste van Scandinavisch design met de puurheid van natuurlijke materialen.

Waarom Ecolife Beds tot de beste bedden merken behoort

Ecolife Beds is niet zomaar een beddenmerk; wij zijn een pionier in de beddenindustrie met een focus op ecologische verantwoordelijkheid. Elk van onze bedden wordt met zorg handgemaakt in onze Zweedse fabriek, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van de beste natuurlijke en plantaardige materialen. Onze bedden bevatten geen dierlijke producten en zijn vrij van synthetische en chemische toevoegingen, waardoor we een echt veganistisch merk zijn.

Onze Materialen: De kern van ons merk

De materialen die wij kiezen voor onze bedden zijn niet alleen ecologisch, maar ook van de hoogste kwaliteit. Wij gebruiken biologische bamboe, langzaam groeiend Zweeds grenenhout, vlas, en sisal van de agaveplant. Daarnaast zijn onze stoffen gemaakt van een mix van biologisch katoen (60%) en linnen (40%), die een stone-washed afwerking krijgen voor dat unieke, authentieke gevoel.

Certificeringen en kwaliteitsgarantie

Bij Ecolife Beds nemen we geen genoegen met minder. Onze stoffen zijn OEKO-TEX® Standard 100 gecertificeerd en voldoen aan de Global Organic Textile Standard (GOTS), wat bewijst dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen en geproduceerd worden onder strenge ecologische en sociale criteria. Bovendien bieden wij een levenslange garantie op frame-veerbreuk, zodat je met vertrouwen kunt investeren in een bed van Ecolife.

Sluit je aan bij de groene revolutie

Kiezen voor Ecolife Beds betekent niet alleen kiezen voor een uitstekende nachtrust, maar ook een stap zetten naar een groenere planeet. Onze missie is om de beddenindustrie te transformeren door duurzame praktijken die onze klanten en onze wereld ten goede komen.