Toont alle 17 resultaten

Onze slaap-accessoires

Ben je slechts op zoek naar een onderdeel voor jouw bed, of misschien een potenset voor je lattenbodem? Ook voor allerhande accessoires op slaapgebied ben jij bij Siliakus aan het juiste adres. Misschien wil je je boxspring verhogen met hogere pootjes, of gewoon een ander model of kleur pootjes dan je nu hebt? Alles is mogelijk.

Tevens bieden wij hier een boxverbinder aan. Dit is een heel handig artikel voor wanneer twee boxspringbedden de neiging hebben om uit elkaar schuiven. Met deze boxspringverbinder kun je ze dan makkelijk aan elkaar koppelen, maar net zo makkelijk weer loskoppelen.

Pont D’Amour (matraswig)

Ook een handig artikel is een pont D’amour. Dit wordt ook wel een brug, tussenstuk, matraswig of liefdesbrug voor matrassen genoemd. Dit is een zacht hulpstuk dat je tussen twee matrassen kunt plaatsen, waardoor de hinderlijke naad tussen de twee matrassen veel minder voelbaar is.

Nachtkastjes

Boxsprings en ledikanten zijn vaak verkrijgbaar met een bijpassend nachtkastje. Maar misschien is een nachtkastje wel alles wat je nodig hebt. Daarom zijn bij ons ook verschillende mooie nachtkastjes los verkrijgbaar.

Nachtlampjes

En dan zijn er ook nog handige buigbare nachtlampjes, die aan het hoofdbord van een boxspring te bevestigen zijn. Zo hoeft op het nachtkastje geen nachtlampje te staan, waardoor het nachtkastje vrij blijft! Met name bij elektrische boxsprings is dit extra handig.

Staat iets wat je zoekt niet op deze pagina? Neem gerust contact met ons op. De kans is groot dat wij je kunnen helpen met verdere accessoires, aanpassingen of opties.