Klantbeoordelingen

Reviews

  • 8,5 Op 07-06-2017 schreef uit GROET: De boxspring (Siliakus NL2) slaapt heerlijk. We kregen goed advies in de winkel in Broek op Langedijk.
  • 9,3 Op 03-06-2017 schreef uit : een hele fijne winkel dicht in de buurt,
    slapen is de sleutel naar een goede rust en begin van de dag, advies is top, helpen meedenken binnen budget wat je hebt.
    ze hebben geen Zweedse winkel mentaliteit, en daar gaat het om. kortom TOP !
  • 9,0 Op 02-06-2017 schreef uit Lmmen: Wij zijn uitstekend geholpen en zijn dus tevreden
  • 9,1 Op 24-05-2017 schreef uit dirkshorn: prettig om in de winkel te komen .
    personeel neemt de tijd om uit te leggen ,
    en dringt niet op, was prettig om daar te zijn en mooie winkel uiteraard.
  • 9,6 Op 22-05-2017 schreef uit schoorl: Sinds 2004 klant bij Siliakes. Voor ons zelf, onze gasten van B&B het Oude Atelier en ons appartement My Precious hebben wij sindsdien boxspringbedden en topmatrassen aangeschaft. Zowel wij, als onze gasten zijn lovend over het slaapcomfort van de bedden. Daarnaast het juiste adres voor goede adviezen en een superservice!!
  • 8,0 Op 21-05-2017 schreef uit EGMOND AAN DEN HOEF: Prettig personeel met goed advies.
    Klantgericht denken
  • 9,8 Op 21-05-2017 schreef uit Alkmaar: zeer goede uitgebreide informatie , goede prijs , super kwaliteit matras , en geheel naar onze behoefte uitgezocht.
  • 8,0 Op 20-05-2017 schreef uit Koedijk: Heel netjes en correct
  • 8,3 Op 20-05-2017 schreef uit Alkmaar:
  • 9,0 Op 20-05-2017 schreef uit Heerhugowaard:
  • 8,0 Op 19-05-2017 schreef uit DE Weere: Prima service, komen weer graag terug
  • 8,4 Op 13-05-2017 schreef uit Winkel: Ondanks een verkeerde keuze van een matras is dit later op een nette manier afgehandeld.
    De keuze van het matras hebben wij zelf gemaakt.
  • 7,7 Op 13-05-2017 schreef uit Zuid Scharwoude:
  • 9,8 Op 06-05-2017 schreef uit Alkmaar: Wat een goed team van verkopers en expeditie. De verkopers kennen de materie ten volle en komen, hoewel zakelijk, ook persoonlijk mij (de klant) goed en vertrouwd over. Zeer leuk en prettig behandeld!!!
  • 9,5 Op 19-03-2017 schreef uit heerhugowaard: aardig personeel, goede hulp, veel tijd voor je en een heerlijk matras!
  • 8,3 Op 19-03-2017 schreef uit Castricum: na eerdere aankoop hebben we dit bed telefonisch gekocht. Het eerder gekochte bed wilden wij weer opnieuw bestellen, maar bleek niet meer beschikbaar. Men is toen op zoek gegaan naar alternatief en hier kwam men snel mee. Na bestelling was levertijd veel sneller dan verwacht.
  • 8,0 Op 18-03-2017 schreef uit :
  • 8,6 Op 15-01-2017 schreef uit Broek op Langedijk: Al vele jaren klant.eventuele problemen worden altijd netjes opgelost.
  • 8,6 Op 23-12-2016 schreef uit Alkmaar:
  • 8,5 Op 22-12-2016 schreef uit Burgerbrug: Al de 3e keer hier bedden gekocht. Prima advies en goede kwaliteit
  • 7,5 Op 30-10-2016 schreef uit :
  • 7,2 Op 22-10-2016 schreef uit : Prima matrassen en elektrisch verstelbare bedbodem.
  • 6,3 Op 22-10-2016 schreef uit heerhugowaard: matras ziet er goed uit
  • 9,7 Op 19-10-2016 schreef uit Medemblik: Zeer goed geholpen
  • 8,0 Op 05-09-2016 schreef uit weert: alles heel goed, behalve levertijd
  • 9,4 Op 03-09-2016 schreef uit Heerhugowaard:
  • 9,6 Op 23-08-2016 schreef uit Purmerend: Goede ervaring met vorige matrassen en geduldig en vriendelijk personeel
  • 7,2 Op 13-08-2016 schreef uit Oudkarspel: Werd prettig geholpen en met kennis van zaken.
  • 8,3 Op 10-08-2016 schreef uit : Prijs/kwaliteit verhouding is vooral prima.
  • 9,1 Op 10-08-2016 schreef uit Castricum: Zeer snelle levering. Goede prijs/kwaliteit. Ook voor maatwerk.
  • 8,3 Op 10-08-2016 schreef uit Alkmaar:
  • 8,2 Op 10-08-2016 schreef uit Alkmaar: Nazorg en garantie kan ik nog niet over oordelen
  • 8,6 Op 05-08-2016 schreef uit Heerhugowaard:
  • 9,9 Op 05-08-2016 schreef uit Beverwijk : Wij zijn zeer tevreden ,goede service en goed personeel een top zaak siliakus.
  • 8,0 Op 02-05-2016 schreef uit Oudorp: De matras bevalt heel goed ondanks de ernstige rugproblemen
  • 9,4 Op 26-04-2016 schreef uit Callantsoog: Wij hadden voor ons zomerhuis met spoed een paar nieuwe boxspring bedden nodig van een goede kwaliteit. Bij de winkel zijn wij prima geholpen en men was zeer meegaand om er alles aan te doen om op tijd te leveren. Uiteindelijk kwamen de bedden op donderdag binnen en werden nog dezelfde dag geleverd zodat op zaterdag de eerste huurders er in konden. Werkelijk heel erg goed geregeld, Top dus.
  • 8,5 Op 20-04-2016 schreef uit Amsterdam :
  • 9,9 Op 17-04-2016 schreef uit Sint Pancras: Heel goed en vriendelijk geholpen, ook daarna met diverse vragen over beddenlinnen en dekbedden
  • 8,8 Op 17-04-2016 schreef uit : heerlijk matras, de goedkoopste springvering voor logeerbed maar ik heb er zelf ook een tijd op geslapen.

    Prettig, vakkundig en snel geholpen in de winkel.
  • 9,6 Op 17-04-2016 schreef uit Castricum :
  • 8,2 Op 17-04-2016 schreef uit Alkmaar: Een goed product geleverd.
  • 8,7 Op 17-04-2016 schreef uit Alkmaar: Prima advies en levering.
  • 8,8 Op 16-04-2016 schreef uit Heerhugowaard: Keurig geregeld, eerlijk en duidelijk advies, we waren die dag meerdere bedden zaken afgeweest maar bij jullie waren we meteen rond! duidelijk, niet opdringerig en vooral eerlijk! Doorgaan zo
  • 9,1 Op 16-04-2016 schreef uit HHW: Goeie verkoopster!
  • 8,0 Op 14-04-2016 schreef uit Heerhugowaard: We zijn zeer goed geholpen in de winkel.
  • 7,7 Op 15-02-2016 schreef uit Den Helder: We zijn prima geholpen in de winkel. Over de garantie kan ik eigenlijk nog niets zeggen omdat ik er geen aanspraak op heb gemaakt, de topper is een half jaar oud.
    Kwaliteit geld als bovenstaande.
  • 8,2 Op 15-02-2016 schreef uit Oosrhuizen:
  • 6,1 Op 14-02-2016 schreef uit : Aardige verkoopster, gaf goed advies! Haar naam is Nanda.
  • 9,7 Op 16-01-2016 schreef uit egmond aan zee: Zeer goed voorgelicht in de winkel,en er werd echt tijd aan besteed!!
    Voelde me niet gehaast om te moeten beslissen!
  • 7,7 Op 25-10-2015 schreef uit heerhugowaard: goed persoonlijk advies en meedenkend
  • 7,7 Op 19-10-2015 schreef uit :
  • 8,5 Op 15-10-2015 schreef uit Heerhugowaad: Op een vriendelijke en deskundige wijze werden we over de matrassen geinformeerd en konden we deze ook even uitproberen.
    Mevrouw nam de tijd voor ons. Vervolgens kregen we een offerte van de aanbevolen matrassen. Na enkele dagen konden we deze dan al omzetten in een order. Inmiddels hebben we de matrassen en deze voldoen naar tevredenheid. Siliakus is dan ook een aanrader.
  • 8,0 Op 25-08-2015 schreef uit schoorl: goede informatie en voorlichting, prettige communicatie de geleverde spullen ( merk caresse) uitstekend.
  • 6,9 Op 24-08-2015 schreef uit ede: keurig afgeleverd door de monteurs
  • 8,0 Op 21-08-2015 schreef uit Wormerveer: Ben voorzitter van een senioren complex van 105 woningen ik zal zeker uw firma aanbevelen.

    Vrgr.H>Stoop
  • 7,9 Op 20-08-2015 schreef uit Alkmaar: Wij kopen graag bij u,kwaliteit spullen en goed advies en goede prijs
  • 8,6 Op 21-05-2015 schreef uit Bergen: bevalt goed
  • 7,6 Op 20-05-2015 schreef uit Heerhugowaard:
  • 8,5 Op 16-05-2015 schreef uit : Deskundige hulp bij het kiezen van juiste matras. Na jaren slecht te hebben geslapen op verkeerd geadviseerd matras, nu heerlijk wakker worden zonder rugpijn of stijfheid of nekklachten.
  • 9,8 Op 16-05-2015 schreef uit : Goede nalevering toen iets niet klopte, prettig contact aan telefoon en goede prijsafspraak
  • 9,2 Op 01-04-2015 schreef uit Alkmaar: Goede adequate info omtrent datgene wat we zochten. Personeel ter zake kundig. Positieve uitstraling/ vertrouwen.
    Levering ook top, vriendelijk en beleefd, snel en goed in elkaar gezet!!
  • 9,1 Op 01-04-2015 schreef uit Amsterdam:
  • 8,0 Op 01-04-2015 schreef uit Dirkshorn:
  • 10,0 Op 31-03-2015 schreef uit HEILOO: prima matrassen met goed advies.
    En slaap nog lekker ook, heerlijk.
    Bedankt.
  • 8,2 Op 31-03-2015 schreef uit Egmond-binnen:
  • 8,0 Op 31-03-2015 schreef uit ALKMAAR: Goed
  • 8,6 Op 30-03-2015 schreef uit Heiloo: Snelle en correcte bezorging
  • 8,7 Op 30-03-2015 schreef uit Castricum: Na keuze gemaakt te hebben zijn wij nog naar de winkel gegaan en hebben daar nog verdere uitleg gehad en konden we de boxspring bekijken. Daarna bestelt en hij was snel binnen.
    Levering was helemaal top. Wordt gebracht volgens tijdafspraak en voorzichtig naar boven gebracht en keurig in elkaar gezet. Verpakking wordt zelfs nog meegenomen.
    Vriendelijk personeel. Helemaal tevreden.
  • 9,5 Op 30-03-2015 schreef uit Santpoort Noord : Chauffeurs waren zeer klantvriendelijk
    Personeel winkel was vriendelijk ook tijdens vragen door de telefoon.
    Ben een zeer tevreden klant.
  • 8,7 Op 30-03-2015 schreef uit :
  • 8,0 Op 29-03-2015 schreef uit Groet:
  • 7,8 Op 29-03-2015 schreef uit wieringerwerf: de nieuwe topmatrassen liggen lekker
  • 9,6 Op 29-03-2015 schreef uit sijb: heerlijk topmatras gekocht
  • 8,2 Op 29-03-2015 schreef uit nieuwe niedorp:
  • 8,0 Op 02-03-2015 schreef uit Groet: Prima!
  • 7,8 Op 28-02-2015 schreef uit venlo: alles geheel naar wens verlopen!!
  • 9,9 Op 26-02-2015 schreef uit egmond aan zee: Werden leuk geholpen met de aankoop voor een boxspring voor onze zoon! Goed advies hij slaapt nu als een roos.
  • 8,1 Op 23-02-2015 schreef uit Heerhugowaard: snelle levering ,kundig montage team , alles netjes opgeruimd en verpakkings materiaal meegenomen. stukende moter direct omgeruild
  • 8,1 Op 25-01-2015 schreef uit krimpen aan den ijssel : Prima!
  • 10,0 Op 22-01-2015 schreef uit Bergen NH:
  • 8,7 Op 21-01-2015 schreef uit purmerend: 100 procent te vreden

  • 7,9 Op 21-01-2015 schreef uit leiden:
  • 8,0 Op 21-01-2015 schreef uit Castricum:
  • 7,7 Op 17-01-2015 schreef uit Tuitjenhorn :
  • 8,6 Op 11-11-2014 schreef uit Alkmaar :
  • 7,8 Op 10-11-2014 schreef uit Alkmaar: leuk geholpen
  • 8,8 Op 10-11-2014 schreef uit Eindhoven:
  • 9,1 Op 07-11-2014 schreef uit Schermerhorn: Goede voorlichting wat betreft het kopen van een boxspring ook de tijd die er voor uit was getrokken kwam bij ons goed over.We gaan er van uit dat wij nog vele jaren tevreden mogen zijn van onze boxspring die wij hebben aan geschaft .
  • 8,9 Op 06-11-2014 schreef uit Joure:
  • 7,8 Op 25-10-2014 schreef uit Alkmaar:
  • 8,0 Op 06-10-2014 schreef uit Egmond aan Zee: zeer klantvriendelijk personeel. Goede service. Nemen echt de tijd voor je.
  • 8,6 Op 06-10-2014 schreef uit Oudkarspel:
  • 8,8 Op 06-10-2014 schreef uit Alkmaar:
  • 7,0 Op 04-10-2014 schreef uit Enkhuizen: kwaliteit van aangebodene is prima! ruime keus. bij nazorg en garantie de kanttekening dat ik hier nog geen ervaring mee heb gezien de korte tijd dat ik in het bezit ben van de boxspring met aanverwante artikelen.
  • 7,5 Op 03-10-2014 schreef uit Purmerend: prima advies
  • 9,1 Op 01-10-2014 schreef uit Beverwijk: Met name het goede advies van uw bekwaam personeel trok ons over de streep (en weerhield ons van een impuls aankoop elders)
    Over nazorg en garantie kunnen wij niets zeggen omdat dit nu niet speelt of heeft gespeeld. Maar als die net zo goed is als onze eerste ervaring scoort dat ook wel een 9.
    Veel succes met uw verkoop
  • 9,9 Op 12-09-2014 schreef uit : Keurig geholpen in de winkel en thuis perfect geïnstalleerd door keurige mensen.
    Ik slaap echt super de nachten weer door en word zonder rugklachten wakker.
    Zoek ik later weer eens een bed, ga ik zeker weer naar deze winkel.
  • 8,2 Op 07-09-2014 schreef uit Alkmaar: Duidelijk advies en nemen de tijd voor jou als klant.
  • 9,6 Op 06-09-2014 schreef uit Hem: Snelle levertijd
    goede service
  • 9,9 Op 04-09-2014 schreef uit Sint Maarten: supersnelle levering
  • 9,0 Op 04-09-2014 schreef uit Heerhugowaard: Keurig leenmatrassen ontvangen
  • 8,6 Op 19-08-2014 schreef uit Purmerend: Via een krant vond ik Siliakus opvallen en ik had begrepen dat er rond Alkmaar al mensen waren die jaren goed sliepen op dit merk. Ik had in 2003 een boxspring aanbieding gezien en een iets zwaardere matras erbij gekocht. Ik kon er steeds makkelijker op slapen. Die kan nu als bankmatras dienen en alleen 1 veer is nu iets minder..
  • 10,0 Op 19-08-2014 schreef uit Sittard: Bedtextiel gekocht snel geleverd had commentaar bij bestelling achtergelaten met dat ik het vrij gauw nodig had toen werd ik opgebeld de kleur die ik wilde was er niet maar deze laten ruilen voor een andere kleur en dan was het op tijd te leveren.
  • 7,8 Op 27-06-2014 schreef uit Zuid-Scharwoude: Matras gekocht zonder advies, omdat we al een matras uit de zelfde serie gebruiken die goed bevalt.
  • 9,5 Op 27-06-2014 schreef uit Alkmaar: Fantastische service, ook diegenen die bezorgen en monteren. Echt keurig!! Goeie kwaliteit,
    Snelle levering.
  • 7,4 Op 27-06-2014 schreef uit :
  • 9,4 Op 27-06-2014 schreef uit Oudkarspel: De winkelmedewerkster nam uitgebreid de tijd om ons verschillende matrassen te laten proberen en gaf duidelijke uitleg over het type matras en verschil prijs/kwaliteit.
    Dit heeft ons geholpen bij het maken van de juiste keuze.
    Matras is geleverd binnen de besproken termijn.
    We zijn erg blij met de aankoop!
  • 8,3 Op 21-06-2014 schreef uit Oudkarspel: Goed geholpen, snelle levering mooie prijs/kwaliteit verhouding.
  • 9,2 Op 19-06-2014 schreef uit Alkmaar : vriendelijk, vakkundig en net personeel in winkel en bij levering
  • 7,6 Op 16-06-2014 schreef uit Beverwijk:
  • 9,7 Op 11-06-2014 schreef uit Heemstede: Onze datum van bestelling wilde wij vervroegen. \\na telefonisch contact gaf u medewerkster aan haar best te gaan doen.
    Binnen 1 dag een antwoord terug binnen 14 dagen i.p.v een maand.
    Tot onze grote vreugde binnen 1 week al leverbaar en op een meer dan voldane wijze afgeleverd. Onze complimenten voor deze service. Wij zijn uiterst tevreden
  • 7,5 Op 10-06-2014 schreef uit Schagen:
  • 8,5 Op 09-06-2014 schreef uit Alkmaar: Wij werden ontzettend leuke en vriendelijk geholpen in de winkel
  • 9,0 Op 05-06-2014 schreef uit Bergen: zeer positief ervaren, en zeker ook de bezorging dik in orde
    zeer nette mensen
  • 8,1 Op 25-04-2014 schreef uit heerhugowaard: goed geholpen, snelle levering
  • 9,0 Op 25-04-2014 schreef uit wilhelminaaord: Super top
  • 8,3 Op 07-04-2014 schreef uit :
  • 8,2 Op 06-04-2014 schreef uit Heerhugowaard: Voelden ons begrepen na onze vorige "miskoop" in andere zaak. Kon zich goed inleven in wensen. Levertijd nog sneller als was beloofd. Prima bezorging, prima chauffeurs, mooi dezelfde bedrijfskleding! Netjes achtergelaten.
  • 8,0 Op 25-03-2014 schreef uit Zuid-Scharwoude: vriendelijke personeel, deskundig, goede prijs, snelle levering
    door vriendelijk personeel
  • 7,9 Op 22-03-2014 schreef uit Heerhugowaard:
  • 8,0 Op 19-03-2014 schreef uit : zie boven
  • 8,8 Op 10-03-2014 schreef uit Alkmaar: Een uitstekende zaak, goed advies en met als resultaat een heerlijk bed.
  • 9,2 Op 06-03-2014 schreef uit Heerhugowaard: 'Ik heb een Balterio Laminaat vloer Tulip besteld, werd binnen een week bezorgd, erg tevregen.
  • 9,1 Op 03-03-2014 schreef uit BOL: Goede en vriendelijke service.
  • 8,5 Op 03-03-2014 schreef uit Haarlem: Snelle levering, was sneller dag gdacht.
  • 8,5 Op 02-03-2014 schreef uit Sint Pancras: helder advies, ter zake kundig.
  • 9,4 Op 01-03-2014 schreef uit Tuitjenhorn: Keuring verzorging van verkoop en aflevering
  • 9,1 Op 28-02-2014 schreef uit Heerhugowaard:
  • 8,1 Op 24-02-2014 schreef uit wormerveer: ok
  • 8,2 Op 22-02-2014 schreef uit medemblik: wegens rug/schouderklachten op zoek naar het juiste bed&kussens.
    Prima voorgelicht door ervaren verkoopster (met ruime slaapervaring!)
    electrische bokspring,dekbed,hoezen&kussens aangeschaft.prijs oke,en.......het slaapt zo zalig!
  • 7,1 Op 16-02-2014 schreef uit Amstelveen: Nette snelle service, en keurig geholpen
  • 9,3 Op 16-02-2014 schreef uit Castricum: Gewoon goed
  • 8,3 Op 15-02-2014 schreef uit Obdam:
  • 8,3 Op 15-02-2014 schreef uit Anna Paulowna: Wij werden goed geholpen en goed geïnformeerd over de verschillende boxspringscombinaties. De verkoopster was helemaal niet opdringerig en sturend naar een bepaalde aankoop toe.
  • 8,4 Op 15-02-2014 schreef uit Egmond aan den Hoef: Goede levering/montage van de bestelde boxspring.
  • 8,0 Op 14-02-2014 schreef uit Alkmaar:
  • 8,5 Op 13-02-2014 schreef uit Wervershoof: Het donsen dekbed is heerlijk. Het was even wachten tot het er was. Maar zeker de moeite waard. Ik ben netjes gebeld. Dus gewoon top. Als de aanbieding goed is zal ik er zeker weer bestellen. Maar verlopig leggen we goed. Groetjes Rick Zwaan.
  • 8,0 Op 13-02-2014 schreef uit Heerhugowaard: Goede service
  • 7,7 Op 12-02-2014 schreef uit Wieringerwerf: prettig medewerkster winkel
    en de monteurs werkte netjes en vakkundig

    voor de rest niks op te merken
  • 9,1 Op 12-02-2014 schreef uit Alkmaar: Ik ben gewoon erg tevreden over Siliakus
  • 8,6 Op 12-02-2014 schreef uit st pancras: een bedrijf wat nakomt wat men zegt gewoon een no nonsens bedrijf
  • 9,0 Op 12-02-2014 schreef uit Purmerend: No nonsense personeel dat snel ter zake komt. Fijne mensen in de winkel in Broek. Ook de heren die de bestelling kwamen afleveren en in elkaar zetten waren bijzonder vriendelijk en kundig. Uitstekend, zowel de mensen in de winkel als bij afleveren.
  • 8,2 Op 30-12-2013 schreef uit Zwaag: Goed en uitgebreid advies gekregen bij aankoop boxspring. Totaal niet opdringerig om te verkopen, dit in tegenstelling tot andere winkels. Zeer goede nazorg ervaren bij andere aankoop enkele jaren geleden, waarbij (buiten garantietermijn) een ledikant is vervangen.
  • 8,9 Op 23-12-2013 schreef uit : goede uitleg door ervaren verkoopster
    prijs kwaliteit verhouding goed
    snelle levering
  • 9,1 Op 29-11-2013 schreef uit Egmond aan zee: Goed advies bij maken bij onze keuze, snelle en zeer goede afhandeling, wij zijn echt dik tevreden !
  • 8,5 Op 28-11-2013 schreef uit Warmenhuizen:
  • 8,3 Op 28-11-2013 schreef uit heiloo: plezieig kontakt
    goede voorlichting
    correcte behandeling
  • 8,7 Op 28-11-2013 schreef uit Alkmaar: Goed advies en toch betaalbaar
  • 10,0 Op 16-11-2013 schreef uit Heerhugowaard:
  • 7,8 Op 14-11-2013 schreef uit Zaandijk: Doordat we al eerder bij jullie hadden gekocht en goed geadviseerd waren was de keuze nu niet moeilijk, en jullie hadden de zelfde matrassen
    Nog

  • 8,4 Op 09-11-2013 schreef uit Groet:
  • 9,2 Op 09-11-2013 schreef uit Zaandam: Ik heb al eerder een boxspring bij jullie gekocht en die was top. Nu, na beëindigen relatie, weer gekozen voor jullie bed maar dan elektrisch. Ik ben er erg blij mee en hij ligt (weer) zo heerlijk!!
    Ook een leenbed was voor jullie geen enkel probleem! Top service en Top bed! Blij mee
  • 8,5 Op 04-11-2013 schreef uit Broek op Langedijk:
  • 7,9 Op 04-11-2013 schreef uit krimpen a/d ijssel: Ik was al een tijd op zoek naar een heel groot bed. Op internet las ik dat siliakus bedden van 220*240 had en dat was het grootste wat ik tegen kwam. Gekocht en is niet alleen groot genoeg om samen met de kinderen en de honden in tv te kijken maar het ligt ook nog heerlijk.
  • 9,6 Op 04-11-2013 schreef uit Venhuizen: Zeer goed advies in de winkel, levering vlot en zonder probleem, heerlijke matressen
  • 7,9 Op 14-09-2013 schreef uit akersloot: prima service ,matras keurig afgeleverd
  • 9,2 Op 13-09-2013 schreef uit Noord Scharwoude:
  • 8,5 Op 13-09-2013 schreef uit Alkmaar: prettig in de winkel te woord gestaan, met aandacht werd er naar onze wensen geluisterd. er was geen koopdwang
  • 10,0 Op 13-09-2013 schreef uit Oudorp: Vriendelijk geholpen met goede uitleg en bijzondere snelle levering.
    Bij nazorg en garantie geen oordeel want we slapen er pas een week op, verschil is goed merkbaar.
  • 7,5 Op 16-08-2013 schreef uit Scharwoude:
  • 9,6 Op 16-08-2013 schreef uit Alkmaar: dikke complimenten voor Wilma en bezorgers
  • 8,4 Op 15-07-2013 schreef uit Alkmaar: Goede prijs kwaliteit verhouding
  • 8,7 Op 11-07-2013 schreef uit :
  • 8,0 Op 11-07-2013 schreef uit alkmaar: goede kwaliteit en prima service
  • 8,7 Op 05-07-2013 schreef uit Egmond: Klantvriendelijk, bezorgers deden goed hun best om alles in elkaar te zetten.
    Leuke prijsverhouding en goede kwaliteit
  • 9,0 Op 05-07-2013 schreef uit Heerhugowaard: aflevering en montage zeer correct en medewerkers
    zeer voorkomend.
  • 8,6 Op 15-04-2013 schreef uit eenigenburg: slaapt heerlijk
  • 8,1 Op 13-04-2013 schreef uit Zaandijk: Netjes geholpen,snelle levering.
  • 9,7 Op 08-04-2013 schreef uit Groningen: Goed advies gekregen in de winkel en razendsnelle bezorging. Indicatie bij aanschaf was 6 weken, maar na krap 4 weken belde de chauffeur al op. Zeker geen spijt van de aankoop, want het bed ligt geweldig.
  • 8,3 Op 08-04-2013 schreef uit alkmaar:
  • 9,1 Op 05-04-2013 schreef uit :
  • 9,0 Op 04-04-2013 schreef uit zuid scharwoude:
  • 8,9 Op 19-03-2013 schreef uit Arnhem:
  • 8,0 Op 11-12-2012 schreef uit heerhugowaaard: voorlichting goed,informatie over matrassen,vriendelijk,behulpzaam
  • 8,3 Op 11-12-2012 schreef uit Alkmaar: Na een goed advies heb ik een heerlijk matras gekocht binnen mijn budget
  • 8,0 Op 11-12-2012 schreef uit Broek op Langedijk: We zochten een mooie boxspring, gevonden bij Siliakus voor nette prijs. Zeer snel geleverd.
  • 9,8 Op 22-10-2012 schreef uit Heerhugowaard: Goed advies, tijdige levering en nog gratis bezorgd ook! En.... De matrassen slapen lekker.
  • 9,3 Op 18-10-2012 schreef uit Heerhugowaard: Goede en nette service. duidelijke uitleg bij aankoop.
  • 8,1 Op 18-10-2012 schreef uit Limmen: Goed service
  • 8,5 Op 17-10-2012 schreef uit hoorn: De mensen in de winkel Ijn aardig en niet opdringerig. Wij hadden een verkeerde kleur gekozen en via de mail konden we nog de verandering nog doorgeven. De bezorgers Zijn keurig en ruimen hun afval op en nemen die mee. Perfect!!!
  • 8,2 Op 12-09-2012 schreef uit Heerhugowaard: Prima uitleg over de diversen matrassen . Snel geleverd en ze liggen heerlijk!
  • 8,5 Op 11-09-2012 schreef uit Akersloot:
  • 6,6 Op 11-09-2012 schreef uit Winkel: Prijs kwaliteit verhouding is prima in orde evenals het aanbod.
  • 10,0 Op 11-09-2012 schreef uit Sint Pancras: heerlijke matrassen, een verademing!
    prima en vriendelijk personeel
    uitstekende advisering
    goed en behulpzame bezorgdienst
  • 9,7 Op 08-08-2012 schreef uit Noord-Scharwoude: Bij het zoeken naar een bed heb ik veel informatie gekregen over verschillende bedden en de verschillen daarvan maar ook meer intrassante informatie waar ik niet zo snel aan zou denken, de levering was na 4 werkdagen dat is echt super snel de mannen die deze kwamen instaleren waren erg vlot en optijd.
  • 8,3 Op 28-07-2012 schreef uit Medemblik:
  • 9,1 Op 26-07-2012 schreef uit Broek op Langedijk:
  • 9,0 Op 26-07-2012 schreef uit Alkmaar: nette en vakkundige bediening ook de bezorging was zeer correct.
  • 9,6 Op 26-07-2012 schreef uit Langedijk: We kwamen de winkel binnen, kwam gelijk professioneel personeel ons helpen en uitleg geven over de bedden. Na een paar dagen de knoop door gehakt en een boxspring gekocht. Levertijd was snel en het bezorgen en in elkaar zetten ook zo gebeurd. Ben er super blij mee en hoop en vele jaren van te genieten!
  • 9,6 Op 26-07-2012 schreef uit Langedijk: We kwamen de winkel binnen, kwam gelijk professioneel personeel ons helpen en uitleg geven over de bedden. Na een paar dagen de knoop door gehakt en een boxspring gekocht. Levertijd was snel en het bezorgen en in elkaar zetten ook zo gebeurd. Ben er super blij mee en hoop en vele jaren van te genieten!
  • 9,5 Op 26-07-2012 schreef uit beverwijk: Al vele jaren zijn wij klant,en naar tevredenheid!
  • 8,2 Op 26-07-2012 schreef uit NOORD-SCHARWOUDE:
  • 9,6 Op 26-07-2012 schreef uit Alkmaar:
  • 8,2 Op 11-07-2012 schreef uit Noord-Scharwoude: Goed advies gegeven over matrassen
  • 8,8 Op 11-07-2012 schreef uit Alkmaar: eerst heb ik de verkeerde keus gemaakt maar het was geen probleem om het matras om te ruilen nu heb ik een goede keus gemaakt het matras bevalt zeer goed
  • 6,0 Op 11-07-2012 schreef uit uitgeest:
  • 8,6 Op 11-07-2012 schreef uit Heerhugowaard: prima matrassen, goede service en dito medewerkers.
  • 7,5 Op 23-06-2012 schreef uit Broek op Langedijk: .
  • 8,6 Op 22-06-2012 schreef uit alkmaar: Duidelijke uitleg op site. Bij navraag in winkel gedegen advies. Goede en snelle levering.
  • 7,8 Op 19-06-2012 schreef uit Heerhugowaard: Goede zorg om de klant het juiste product te adviseren en daar de tijd voor te nemen
  • 8,5 Op 18-06-2012 schreef uit Heiloo: Goed en snel geholpen; prettige sfeer
  • 9,3 Op 08-06-2012 schreef uit Zuid-Scharwoude: In de winkel netjes, correct behandeld door WIlma en later ook door André.
    Na een, in één klap vervelende situatie bij ons, is er heel positief gereageerd om de afhandeling toch goed te laten verlopen.
    Kwaliteit van behandeling is oké.
    Later kan er pas spraken zijn over kwaliteit van het product en over nazorg en garantie.
  • 8,1 Op 07-06-2012 schreef uit :
  • 9,3 Op 07-06-2012 schreef uit : Seniorenbed met toebehoren voor moeder snel en prima afgeleverd en ter plekke gemonteerd.
    Picobello.
  • 9,2 Op 02-06-2012 schreef uit oterleek: wij zijn heel blij met onze aankoop
  • 8,2 Op 31-05-2012 schreef uit Heerhugowaard: na een storing in het electrische gedeelte werd er al binnen een paar uur een oplossing voor mij geregeld en kwam de monteur langs.
  • 10,0 Op 31-05-2012 schreef uit zaandam: dit is de tweede keer dat wij matrassen gekocht hebben bij Silakus
    en daar zijn wij heel tevreden mee.
  • 7,9 Op 31-05-2012 schreef uit Sint Pancras: Deze enquette is niet echt van toepassing op mij.
    Ik wist al wat ik wilde, ik heb deze matrassen zelf al jaren en heb voor onze kinderen dezelfde matrassen besteld.
  • 8,5 Op 30-05-2012 schreef uit enkhuizen: snelle service
  • 7,8 Op 12-05-2012 schreef uit Egmond - Binnen: Goed geholpen in de winkel . Levertijd klopte . Aardige monteurs .Prima kwaliteit .
  • 7,7 Op 09-05-2012 schreef uit heerhugowaard: goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid.
  • 7,9 Op 08-05-2012 schreef uit heerhugowaard: Er wordt rustig de tijd voor je genomen.
    Goede advieze worden er gegeven.
    Rustig en voorzichtig opgebouwd bij levering.
  • 9,5 Op 29-04-2012 schreef uit Castricum: Prettige medewerkers/personeel, prijs/kwaliteit gunstig.
  • 7,9 Op 26-04-2012 schreef uit monnickendam: goed geholpen 11 jaar geleden boxspring bij jullie gekocht, die was prima
  • 8,3 Op 25-04-2012 schreef uit Amsterdam :
  • 8,2 Op 25-04-2012 schreef uit :
  • 8,1 Op 25-04-2012 schreef uit Medemblik: Goede prijs kwaliteit verhouding
  • 9,3 Op 22-04-2012 schreef uit nieuwegein:
  • 8,4 Op 28-03-2012 schreef uit Heerhugowaard: Snelle levering .
    Komen de afspraak goed na.
  • 9,4 Op 09-03-2012 schreef uit Waarland: We zijn heel blij met ons matras!
  • 10,0 Op 27-02-2012 schreef uit Medemblik: We werden snel geholpen en meteen werden de juiste vragen gesteld om zo een goede keuze gemaakt.
  • 8,5 Op 17-02-2012 schreef uit Zaandam:
  • 8,0 Op 11-02-2012 schreef uit Heerhugowaard: meedenken met de klant. Goede uitleg. Na levering bleek dat er te hoge poten onder het bed zaten. Er over gebeld en een week later werden er gratis lagere pootjes onder gezet. Klasse!
  • 9,0 Op 09-02-2012 schreef uit Amsterdam: Wij zijn in de winkel erg goed geholpen.\r\nOok de heren die het bed kwamen brengen en monteren waren aller aardigst en correct.\r\nWij zijn een erg tevreden klant.
  • 8,2 Op 07-02-2012 schreef uit Broek op Langedijk: goede kennis van zaken in de winkel en nemen rustig de tijd voor je.
  • 9,4 Op 06-02-2012 schreef uit enkhuizen:
  • 8,6 Op 03-02-2012 schreef uit Kwadijk: De afgesproken levertijd viel mee. De bezorgers hebben alles heel snel en netjes in elkaar gezet en de verpakkingsrommel mee- genomen.
  • 8,4 Op 03-02-2012 schreef uit Sint Pancras: Onze eerste pocketvering matrassen van Siliakis hebben het 13 jaar volgehouden, nu weer een nieuwe gekocht.
  • 6,6 Op 03-02-2012 schreef uit Heiloo:
  • 9,3 Op 01-02-2012 schreef uit Pijnacker: Ik heb een Boxpring van 220 x 220 besteld, mocht een weekje later geleverd worden omdat ik nog geen laminaat had liggen in de slaapkamer. super bed, goed geprijst, snel geleverd (kleine zes weekjes en dat met de kerstvakantie er tussen) Geen dure mooie showroom maar goede, goedgeprijsde spullen.
  • 8,5 Op 30-01-2012 schreef uit langedijk: deskundig advies van de vrouwelijke verkoper! heel tevreden met haar, heldere uitleg over verschillende typen bedden. professionele houding en kennis van zaken.Geen druk om meteen iets te kopen. complimenten naar haar. ik denk dat de jonge jongens in de winkel nog veel van haar kunnen leren.
  • 7,8 Op 30-01-2012 schreef uit Sint Pancras: Goed geholpen in de winkel, goede en snelle levering.
  • 6,9 Op 28-01-2012 schreef uit Oudorp: Prijs kwaliteit
  • 8,3 Op 25-01-2012 schreef uit Onderdijk: Het ontvangst in de winkel was goed, de communicatie via de telefoon was goed. De omruil aktie van de lattenbodems is goed aangepakt/opgelost.
  • 7,2 Op 24-01-2012 schreef uit schoorl:
  • 8,0 Op 23-01-2012 schreef uit Alkmaar:
  • 8,8 Op 23-01-2012 schreef uit alkmaar: nog geen gebruike gemaakt van nazorg, bed is er net
  • 8,4 Op 23-01-2012 schreef uit Zwaag: Siliakus geeft duidelijk advies over producten, ook waarom je juist iets niet zou moeten kopen. Ze nemen de tijd voor je, hebben geen flitsende winkel in Broek op Langedijk, maar ze verkopen goede producten tegen (ik denk) redelijke prijzen.
  • 8,8 Op 23-01-2012 schreef uit Papendrecht:
  • 9,5 Op 12-01-2012 schreef uit Wervershoof: Goede ervaring met Siliakusal 12 jaar terug.Vandaar dat wij ons 2e matras weer bij Siliakus hebben gekocht.Omdat wij zo tevreden waren met het 1e matras, hebben wij ook dit keer gekozen voor een latex matras. We moesten alleen de 2 hardheden voelen in de winkel. Goed geholpen. Matras is net bezorgd door 2 beleefde stoere mannen. Ze hadden niet eens tijd voor een kopje koffie! Ook het 95% ganzedonzen dekbed voldoet nog na 12 jaar en de lattenbodems zijn nog als nieuw. Dus zeker aan te bevelen voor een ieder die dit leest.
  • 8,3 Op 12-12-2011 schreef uit Hoorn: Zeer hoge klantvriendelijkheid en verkoper heeft verstand van zaaken tevens zijn we tevreden met ons gratis bijgeleverde 4seizoenen dekbed.
  • 8,8 Op 03-12-2011 schreef uit Zuid-Scharwoude:

Siliakus - Onafhankelijk Slaapdealer

phone-icon  0226 - 342824

Showroom:

Bijlestaal 44e 1721 PW
Broek op Langedijk

  • Beddenmakers sinds 1996
  • Donderdag Koopavond tot 21:00
  • Showroom 6 dagen per week open
  • Bezorging in Benelux en daar buiten
  • Eigen servicedienst
  • Korte levertijden
  • Levering uit voorraad
klantenvertellenbuttonV2

afbeelding-pand-siliakus
Winkelwagen
ideal        cbw        Contact        Route        Over ons